Как да премахнем или да се спасим от магия?

Все повече и повече хора се питат дали могат да се отърват от магиите и по какъв начин биха могли да се предпазят от тях. Както и да наричаме такъв тип отрицателна енергия, тя може да навреди на вашето здраве, семейство, близки, успехи, самочувствие и всяко решение във Вашия живот.

За да се предпазят от магии, зли очи и уроки в изминалите хилядолетия хората са носили различни талисмани, които са останали и днес, например както червеното конче или синьото око, които предпазват от лоша енергия и злини.

Първата стъпка, която трябва да предприемете е да направите анализ на Вашата заобикаляща среда и хората в обкръжението Ви. Често споделяме за успехите и проблемите си с най-близките ни приятели, които съпреживяват всичко със самите нас.

Но понякога у тях се заражда и коварното чувство завист. Някои ваши „приятели“ могат да бъдат едни от най-злонамерените хора към Вас, а излишните предмети и притежания ще Ви донасят допълнителна негативна енергия.

Споделянето на информация с близките ни хора относно нашето състояние естествено продължава и дори се засилва, когато се съмняваме, че сме засегнати от влиянието на магии. И именно тогава човекът, който ни е направил магията може да бъде този на когото споделяме.

Според вярванията на нашите предци, ние не бива да се опитваме да разплетем мистерията на магиите сами, защото те са на принципа “бумеранг“ и се връщат на човека, който я е сътворил и дори могат да се предадат в бъдещите поколения. Положението се влошава в пъти повече, ако този който замисля и прави магията не познава истинската им сила и предстоящите последствия от нея.

Следващата стъпка, която бихте могли да направите е да се обърнете към доказан ясновидец като Ивелина, която ще ви даде повече информация защо, как и кой ви е направил магия!

И последна, но най-важна стъпка без значение дали сте имали, имате или искате да се предпазите от магия е да защитите себе си с талисман. Нашите амулети и талисмани, не само ще държат магиите и негативната енергия надалеч, но и ще привлекат повече пари, любов и късмет в живота ви моментално. Можете да ги носите индивидуално или няколко наведнъж за още по-силна защита и привличане на позитивни емоции и преживявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *