Муска – същност и как да поръчате

Муската е творение на необикновени способности, знания и опит, която е предназначена да ви помогне да разрешите житейските си проблеми завинаги.

Знаете ли какво са муските?

Муската е амулет, чийто заредеждане се случва чрез определена енергия от ходжа. Обикновено той съчетава триъгълни листчета, с извадки от корана, които се обвиват в някакъв текстил или материал. В днешно време най-често са кожени или сребърни амулети, които могат да са правоъгълни или квадратни. Вариациите са много, всичко зависи спрямо метода на ходжата, който ги изработва. Винаги обаче муските са малки, така че да можете да ги носите навсякъде със себе си, което е и най-важният елемент от ритуала, за да бъде той успешен. 

При какви проблеми помагат муските?

Муски са талисмани, които се използват за дълголетие за житейски проблеми от всякакво естество. Хората, които се доверяват на Predskaji.com за изработката на муска имат желание за по-добро здраве, просперитет, късмет, щастие и любов. Много двойки се обръщат към нас заради проблеми в брака или неуспех при забременяване. Амулет като муските се използва успешно и при премахването на уроки, зли сили или ако сте жертва на черна магия или пък  нарочно насочено към вас негативно въздействие. При нас муските се изработват строго индивидуално, в зависимост съдбата на човека и проблемите, които има досега затова не се учудвайте, ако вашата муска е малко по-различна. Продължителността за носенето на муските варира, като някои се носят по- продължителен период, а други за няколко месеца, след което се изхвърлят по предварително дадени указания.

Как да поръчате своята индивидуална муска?

В Predskaji.com поръчката на муска се случва лесно и бързо, като нейната изработка отнема средно 1 до 2 дни, а доставката ѝ 3 до 4 дни. Заявките се осъществяват чрез контактната форма, която ще откриете тук или чрез запитване на имейл: ibrahim@predskaji.com. Всичко, което е нужно да дадете като информация за себе си са:

  • Имена и датата на раждане
  • Имейл
  • Вашият телефонен номер
  • Адрес за доставка – Офис на Спиди или точен адрес

Цената на муската е 50.00 лв., като сумата се заплаща при получаване от куриер на фирмата.

Защитете се и сложете край на проблеми, които ви измъчват с години сега!

Какво представлява Бялата магия и нуждаете ли се от нея?

Ако напоследък имате желанието да ви се случват повече позитивни неща, да доведете позитивни събития в живота си и да се излекувате, то съществува ритуал, с който да го направите. Той също ще ви избави от травмиращи минали случки, болка, страдания и дори магии, включително черна. Ритуалът, за който говорим се нарича Бяла Магия.

Какво е бяла магия?

С прости думи, бялата магия е магия, която се извършва с добри намерения и  работи само за онези, които са чистосърдечни и вярват в себе си и своя Бог. През вековете хората са наричали онези, които практикуват бялата магия, лечители, бели вещици или мъдри жени. Самата магия от своя страна се нарича още и „естествена магия“. По отношение на тази магия за нея ключовото е доброто намерение. С бялата магия се позволява на негативните енергии да ви напуснат и да стартира вашето лекуване по-дълбоко, за да се освободите завинаги от вътрешни и физически страдания. Другото ѝ важно действие е енергийната защита, която осигурява. Бялата магия прави хората по-малко уязвими откъм външни енергийни и магически въздействия.

С какво се различава Бялата магия от Черната магия?

Разликата между Бялата и Черната магия се изразява в това какви са първоначалните намерения за направата им. Бялата магия идва от място на светлината, а Черната магия от друга страна, обикновено от негативно, егоистично и тъмно място.

Какъв е ритуала на Бялата магия?

Бялата магия е задължително да се изпълнява винаги от човек с чисти мисли и намерения. Отправят се единствено позитивни мисли и пожелания, защото всичко изречено ще се отрази върху онзи, на когото се прави магията и върху този, който прави магията. Именно затова правенето на бяла магия е по-трудоемко от правенето на черна. При направата на бяла магия най-често се използват билки, свещи или различни цветя. За бялата магия са нужни също молив, лист хартия и свещи с определен цвя, в зависимост целта заради която се прави магията – любов, пари или премахване на черна магия. Предвид трябва да се вземе и фазата на Луната. 

За какво помага бялата магия?

Според ясновидците на Predskaji.com тази магия се използва за различни сфери от живота на човек, но най-често това са здравословното състояние, любовния живот, фертилността на жената, богатството или късмета.

Опасна ли е бялата магия?

Понякога бялата магия е опасна, ако сте попаднали на човек, който не умее да я владее добре или няма добри намерения, докато я извършва. Това ще ви навлече куп неприятности и негативни събития. 

Ако вие вярвате в бялата магия и бихте желали да задействате нейното положително влияние за себе си се свържете на имейл: ibrahim@predskaji.com или чрез нашата контактната форма.

Амулети – защитата от зло и магнитът за добро

Не съществува човек, който да не иска да избегне болести и всякакви други нещастия или да привлече целия късмет на своя страна. Именно за тази цел мнозина използват амулетите на Predskaji.com, за да осигурят своето благополучие и изобилие. В наши дни човек би могъл да носи гривна, изработена от мъниста, камъни или специални талисмани, за да се бори със злите очи или да носи своя късмет навсякъде със себе си.

Амулетът е обект, за който се смята, че има определени положителни свойства, които като основна функция на амулета могат по магически начин да бъдат предадени на неговия собственик. Тези магически сили и вибрации се извличат от формата, украсата, надписите, цветовете, материалите на амулета и словата, изписани върху него. Обикновено амулетите се носят по тялото, за да прехвърлят вибрациите и силите си директно на собственика си. Най-предпочитаните амулетите са висулки на колие, пръстени или гривни.

Амулети често представляват животни, божества, символи или предмети на миниатюри. В други случай те биват текстови амулети, които обикновено се състоят от кратко магическо заклинание, написано върху парче лен или папирус, сгънато и поставено на низ.

Талисманите доста често носят и повече от едно значение като по този начин имат повече от една функция. Например едновременно да предпазват от негативни мисли и емоции като пък и привличат позитивни такива.

Разглеждани като мощни магически предмети в много древни култури, амулетите доказват, че съществуването и използването им не е просто случайно, а силно належащо. Дали за да изпитаме положителни преживявание като да бъдем здрави, обичани, по-близки със специални хора или божества АМУЛЕТИТЕ ни напомнят, че вярата и енергията са едни от най-силните неща на този свят, ако искаме да заличим всичко негативно и да постигнем успех в живота си.

Живейте в спокойствие и изобилие като поръчате специалният си амулет оттук!

Какви са вълшебните ползи от гледането на карти?

Гледането на карти е един от най-популярните методи за подобряване на живота, който се използва от древни времена в различни точки на света. Той служи за предсказване на бъдещето на хората и разкриване за някои все още непознати за тях неща. Винаги бихте могли да се обърнете към него за помощ при сътвторяването и воденето на щастлив живот, защото той ще Ви разблули пред Вас всички тайни на живота.

Готови ли сте да научите някои от най-невероятни предимства на гледането на карти?

Яснота в живота

Ако съществува едно-единствено нещо, което би могло да ви предостави задълбочен поглед върху живота и да ви даде повече яснота, то това е гадаенето с карти. Освен, че получавате нова гледна точка за живота си, вие и придобивате по-добро разбиране и знания.

Отбелязване на областите за подобрение

Перфектността не е присъща за човека и затова всички ние имаме някои личностни черти на характера, които ни пречат да постигнем съвършенството в живота. Колкото и да сме успешни, винаги има още пространство за самоусъвършенстване. Гледането на карти е идеален начин за разпознаване на областите, които се нуждаят от подобрение.

Спокойствие

Ако се фокусирате върху проблемите и негативните неща в живота си и им отделяте повече внимание от това на положителните такива, то гледането на карти е идеално за вас. Ще ви помогне да откриете своя вътрешен мир, като преодолеете чувствата на тревожност, страх и притеснение.

Вземане на решения

Изключително нерешителни ли сте? Ако вашият отговор е „да“, опитайте гледането на карти. Той е перфектен за вас, тъй като помага да вземете идеалните решения за вас. Няма да прогнозира бъдещето или пък да ви каже по кой път да поемете, но ще ви донесе нови разбирания за живота и да ви помогне за вземането на обещаващо решение.

Подобряване на живота

Ако замисляте да трансформирате живота си, тогава се свържете с астролог като Ивелина и се възползвайте от гледането на карти. Гледането на карти е отлична възможност да започнете нов живот като ви помага да се превърнете в  по-добър човек.

Подхранване на връзките

Гледането на карти премахва цялата отрицателна енергия и изпълва човек с положителна енергия, така че да го подкрепи да поема рискове. То помага за създаване и подхранване на хармонични отношения с останалите хора като партньори, роднини, близки и приятели. Ако сте във връзка бихте могли да останате щастливи, емпатични и оценяващи положителните страни. Тези, които са необвързани пък, могат да използват гледането на карти, за да намерят любовта на живота си.

Това са само част от страхотните ползи от гадаенето с карти. Опитайте тази лечебна астрологична практика с Картите на Ивелина или Ангелските карти на Баба Ванга и не забравяйте да се подготвите за голяма промяна в живота си.

Как да премахнем или да се спасим от магия?

Все повече и повече хора се питат дали могат да се отърват от магиите и по какъв начин биха могли да се предпазят от тях. Както и да наричаме такъв тип отрицателна енергия, тя може да навреди на вашето здраве, семейство, близки, успехи, самочувствие и всяко решение във Вашия живот.

За да се предпазят от магии, зли очи и уроки в изминалите хилядолетия хората са носили различни талисмани, които са останали и днес, например както червеното конче или синьото око, които предпазват от лоша енергия и злини.

Първата стъпка, която трябва да предприемете е да направите анализ на Вашата заобикаляща среда и хората в обкръжението Ви. Често споделяме за успехите и проблемите си с най-близките ни приятели, които съпреживяват всичко със самите нас.

Но понякога у тях се заражда и коварното чувство завист. Някои ваши „приятели“ могат да бъдат едни от най-злонамерените хора към Вас, а излишните предмети и притежания ще Ви донасят допълнителна негативна енергия.

Споделянето на информация с близките ни хора относно нашето състояние естествено продължава и дори се засилва, когато се съмняваме, че сме засегнати от влиянието на магии. И именно тогава човекът, който ни е направил магията може да бъде този на когото споделяме.

Според вярванията на нашите предци, ние не бива да се опитваме да разплетем мистерията на магиите сами, защото те са на принципа “бумеранг“ и се връщат на човека, който я е сътворил и дори могат да се предадат в бъдещите поколения. Положението се влошава в пъти повече, ако този който замисля и прави магията не познава истинската им сила и предстоящите последствия от нея.

Следващата стъпка, която бихте могли да направите е да се обърнете към доказан ясновидец като Ивелина, която ще ви даде повече информация защо, как и кой ви е направил магия!

И последна, но най-важна стъпка без значение дали сте имали, имате или искате да се предпазите от магия е да защитите себе си с талисман. Нашите амулети и талисмани, не само ще държат магиите и негативната енергия надалеч, но и ще привлекат повече пари, любов и късмет в живота ви моментално. Можете да ги носите индивидуално или няколко наведнъж за още по-силна защита и привличане на позитивни емоции и преживявания.

ОНЛАЙН МАГИЧЕСКИ НАРЪЧНИК

Масово се върти в главата на хората идеята да разберат нещо повече за живота си и ако може това да бъде по най-лесния, достоверен и тайнствен начин. А дали съществува такъв?

Без съмнение за нас и всички наши почитатели, Predskaji.com e е една съвкупност от истини и тайни за миналото, настоящето и бъдещето или както ние го наричаме нашият ОНЛАЙН МАГИЧЕСКИ НАРЪЧНИК! Тук желанията не свършват до три, а въпросите и разговорите с доказан ясновидец нямат ограничения!

В наши дни се обръщаме към модерната литература за закон на привличането, себепознание и самопомощ, но в повечето случаи нещата не потръгват в правилната посока просто така след като сме прочели някоя книга. Нуждаем се от изчистване на отрицателни енергии, мислене и емоции и след това чак да ги заменим с позитивни утвърждения. За тази цел ние непрекъснато изработваме непрестанно за читателите и феновете си, ръчно изработени АМУЛЕТИ ЗА КЪСМЕТИ И ПАРИ, които едновременно отблъскват негативното и привличат късмета, парите, любовта, успехите и добротата в нашия живот.

Полезен метод при изчистването на подсъзнанието е и с непрестанното задаване на въпроси, но не всеки път сами можем да им отговорим. Тогава докато разгръщаме нашата ОНЛАЙН МАГИЧЕСКА КНИГА в точния момент се натъкваме на Кристалната Топка на Баба Ванга, която винаги има отговор и гадаейки никога не греши!

Често пъти ни се струва, че разговор с приятел или роднина ще ни облекчи и ще премахне болката и непрекъснатите размисли за живота и в повечето случаи оставаме разочаровани, защото се случва точно обратното – тръгваме си още по-объркани. Картите на Ивелина или Консултация с прочутата ясновидка Ивелина ще ви бъдат от огромна помощ в такива ситуации. Доказаната ни гадателка ще ви разясни минали ситуации, ще съпреживее всичко с вас и разбира се ще ви даде насоки как да постъпите по най-правилния начин в бъдеще.

С Predskaji.com и нашата ясновидка Ивелина вашите проблеми с парите, близките, късмета и щастието моментално ще се изпарят! А ако вие любопитни дали с някого имате шанс в любовта, непременно посетете Любовния ни гадател! Чудесата се случват, някой само трябва да ни помогне да повярваме! J

ГАДАЕНЕ С МАГИЧЕСКА КРИСТАЛНА ТОПКА

В главите на всички ни непрестанно се въртят неразрешими въпроси, свързани с бъдещето, кариерата, любовта, парите и всякакви други теми, които ни вълнуват. И на тях желаем само най-простичкият отговор. “Дали този път е ДА или НЕ?” 

Predskaji.com се притичва на помощ моментално със своята Кристална Топка на Баба Ванга, която кратко и ясно ще ти даде очакваният правилен отговор.

Началото на използването на подобие на кристална топка поставят Селтик праисторическо племе, известно, че съществуват в Обединеното кралство през 2000 г. пр.н.е., е била управлявана от религиозни работници, наречен друидите, които са били най-ранните познати да използвате кристални топки за гадаене. Интересното е, че религията на друид е подобен на ранните религията Стоунхендж в Англия, така че те могат да бъдат първите, които използват кристал като гадаене.

По-късно в Европа през Средновековието (AD 500-1500), гледачи, магьосници, римляни, ясновидци и предсказатели на бъдещето използват други видове кристали да „виждат“ в миналото, настоящето или бъдещето. Поради неговата прозрачност бариев aluminosilicates, известен като естествен скъпоценнен камък (берил) често се използва за гадаене. Жителите на Шотландия го наричат „силата на камъка.“ Въпреки че началото кристални топки са направени от берил, по-късно те са заменени от безцветни кристали, които са по-прозрачни.

Вярвате или не в магиите, предсказанията и ясновидството – тази топка знае всички отговори. Не е нужно да изричате никакви вълшебни думи, а само да зададете какъвто въпрос пожелаете, като единственото условие е на него да може да се отговори с ДА или НЕ! Изчистете съмнението от живота си и попитайте Кристалната Топка на Баба Ванга каквото ви вълнува ето тук.

РАЗГОВОР С ЯСНОВИДКАТА ИВЕЛИНА

Според вярвания малцина са надарените с ясновидски способности. Истинско чудо е тяхното съществуване и всички вярващи в свръхестественото и ясновидството сме благодарни за това. Напътстват ни, помагат ни да разрешим проблемите си и ни предпазват като ангели хранители от злата участ и негативните вибрации. 

Дори и хората, които казват, че не се интересуват от гледачки, когато чуят факти за живота си, които няма как някой да знае ахват и остават учудени. Моментално техният живот се променя и някак си става по-лесен, защото сякаш са надникнали в биографичната книга за живота си.

 Той е низ от възходи и падения, и изпълнен със събития които могат да променят съдбата ни. Често при вземането на решения свързани с тях се нуждаем от правилните съвети, дадени ни от доверен ясновидец

 Основавайки се на това твърдение ние от Predskaji.com ви предоставяме възможността да се докоснете до признат специалист в тази сфера, от който гарантирано няма да се разочаровате. Повечето от вас вече я познават, а към останалите тя е настроена приятелски! Тук можете да бъдете с нея по всяко време и да контактувате взаимно по лесен и достъпен начин. Ивелина ще ви отговаря персонално, но писмено и ще се радва да ви бъде полезна с нейните прогнози

В рамките на 15-минутен разговор в чата на сайта на Predskaji.com вие имате възможността да й зададете и най-личните си въпроси, като тя ще се свърже с вашата енергия, ще погледне върху живота ви и преките, и непреките участници в него и ще ви насочи кой са техните най-правилни отговори. Няма значение дали те се отнасят за любовта на живота ви или дали късметът е с вас. 

За ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С ИВЕЛИНА – единственото условие е да изпратите SMS на номер 1096 със съдържание  predskaji и ще получите 15-минутна консултация на живо с ИВЕЛИНА в чата на Predskaji.com

АМУЛЕТ ЗА КЪСМЕТ И ПАРИ

Според метафизиката всичко на този свят до най-малката прашинка е чисто и просто енергия. Още от древни времена в много племена и народи се наблюдава присъствието на амулети и талисмани, които символизират позитивна нагласа, спомагат за изчистването на негативни вибрации и привличането на благополучие в живота. Това успяваме да пренесем и ние с нашите ръчно изработени АМУЛЕТИ ЗА КЪСМЕТ И ПАРИ. Чрез тези специални АМУЛЕТИ вие си гарантирате във всеки един момент изобилие от  пари, успешни дела и прогонване на черни дни, уроки и завист във вашия живот.

ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ АМУЛЕТ?

Амулета за КЪСМЕТ И ПАРИ  слива положителните и паричните потоци, които преди са пропускали собственика си в едно. Благодарение на това от мига на слагането на АМУЛЕТА на ръката ви можете да очаквате чудеса като:

Увеличение на заплатата ви;

Предложение за повишение или нова работа;

Неочаквано врьщане на стар дълг;

Намиране на пари, които отдавна сякаш вашият дом е „погълнал“;

Внезапно намиране на пари, за да си купите това, за което отдавна искате да притежавате;

Неочакван успех в бизнеса.

Сега е моментът, в който с помощта на тези АМУЛЕТИ ЗА КЪСМЕТ И ПАРИ може да носите успехи и богатство през целия си живот. Притежават способността за привличането им, дори ако имате и най-негативната нагласа на този свят.

Всеки, който нетърпеливо очаква благополучието, охолството и късмета да връхлетят в неговия живот може да поръча своя магически и зареден с огромно количество позитивна енергия АМУЛЕТ ЗА КЪСМЕТ И ПАРИ точно тук.  Кажете сбогом на бедността и нещастието!

Отзив за нашата ясновидка Ивелина

„Благодарна съм изключително много от Ивелина, тъй като буквално с два сеанса ми премахна черната магия в моят любовен живот и вече сме отново щастливи с моя Илия! Направи ми и амулет, за да мога вече в бъдеще винаги да съм защитена от такива лоши хора като нашите познати и ще казвам на всички вече за уникалната й дарба срещу самотата и болката на човека…“ – Марияна Гочева, гр. Пазарджик