направи поръчка на ПРОМО цена 28лв.

Страхотен амулет
за късмет и пари
от естествени камъни и сребро

Късметът и парите обичат смелите! Действай сега и поръчай гривната на промоционална цена!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА!

47 лв.28 лв.

Остават броени часове до края на промоцията

Поръчай своята гривна с 40% ОТСТЪПКА

Съгласявам се личната информация, която предоставям да бъде съхранявана и използвана с цел изпълнение на поръчката.


ГРИВНАТА, С КОЯТО В ТВОЯ ЖИВОТ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ И ПАРИ

СПЕЦИАЛНО СЪЧЕТАНИ КАМЪНИ ЗА ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ И ПАРИ В ЖИВОТА

Специално за вас съчетахме Тигрово око, Нефрит, Аметист и Хематит. Силна комбинация от камъни, които спомагат за привличане на късмет и на пари.

ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ И ПОВЕЧЕ ПЕЧАЛБИ В ИГРИТЕ НА КЪСМЕТА

Неслучайно в игрите на късмета се съдържа думата “късмет”. А нашата гривна работи точно в тази насока - повече късмет в Игрите на късмета означава повече пари във вашия живот.


Специален елемент от чисто сребро

Сребърно жабче - символът на Изтока за повече пари. Според източните поверия жабата е най-силния възможен амулет за привличане на повече пари и късмет. Направихме я от сребро, за да може да ви носи не само пари, но и наслада всеки път като я погледнете.

Ръчно изработена с много любов

Изработваме всяка гривна индивидуално, защото късметът е индивидуален, парите също! Изработваме я индивидуално, за да сме сигурни, че ще пасне точно на твоята ръка и ще ти носи удовлетворение, наслада, пари и късмет!


ПОРЪЧАЙ ОЩЕ СЕГА!

КАК ВЛИЯЯТ КАМЪНИТЕ, КОИТО СМЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА НАПРАВАТА НА Гривната на КЪСМЕТА И ПАРИТЕ

Нефрит

в Китай е символ на просперитета и парите в живота. Смятат го за свещен кристал, защото помага и на ума.

Тигрово око

идеален за хора, които се нуждаят от увереност за постигане на целите си. Носете го, той ще ви помогне да привлечете богатството към себе, да постигате успехи и да се сдобиете с благополучие.

Аметист

символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. Камъкът помага да се обградите с покровители и предпазва от финансови загуби./p>

Хематит

Притежава изключително балансирана енергия и допринася за правилния баланс на останалите камъни като засилва влиянието им.

Сребърно жабче

Символът на Изтока за късмет и пари! Изработен от чиста проба сребро.


Гривната на КЪСМЕТА И ПАРИТЕ Е ЗА ВАС, АКО

Искате да преобърнете късмета от лош в добър
Имали ли сте лош късмет в последната година? Направете го добър! Използваните камъни в нашата гривна-амулет са със символика за добър късмет. Нека късметът работи за вас!

Искате да привличате повече пари във вашия живот
Кой не се нуждае от повече пари в живота си? По-голяма заплата или по-голяма печалба са едни от водещите неща в днешно време. Защото, когато имаме повече пари можем да си позволим нещата за които наистина мечтаем. Имате мечти, нали?

Сбъднете мечтите си
Мечтите са нещото, което ни дърпа напред в живота, а сбъднатите мечти ни носят удовлетворение. Само когато обърнем късмета на наша страна и започнем да привличаме повече пари в живота можем да сбъднем нашите мечти. Мечтаната почивка, нов дом, нова кола… всеки има своята мечта!

Печелете повече от Игрите на късмета
Когато имате амулет, чието основно предназначение е да имате повече късмет и пари, то шансът ви при Игрите на късмета ще се увеличи и ще е на ваша страна.

ПОРЪЧАЙ

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ?

“Искам да ви се похваля. Взех си гривната и още първия път в който си купих билет спечелих 20лв. Е, смятам, че вече избих инвестицията! Супер е и вие сте разкошни. Дано ми донесе още печалби от националната лотария! И още нещо - много сте коректни и бързи. Още веднага ми се обадихте и на другия ден беше при мен. Препоръчвам ви на приятелки. Успехи!”

Петя Горанова

“Много съм доволна. На първо място от вас… много сте точни. Всичко, което прочетох и което каза момичето, което ми се обади за уточнение беше така. Най-накрая събрах смелост да си поискам увеличение на заплатата. И знаете ли какво????? Шефът ми е увеличи. Сега всеки месец ще взимам по 50лв повече. Е това ако не е добър късмет! Заслужава си парите! Купих и на майка ми. Продължавайте все така!”

Катерина Желева

“Това е първата гривна, която поръчвам през интернет и съм щастлива, че се престраших да я поръчам. Не играя лотарии, тото и разни такива, но последно време нещо късмета ме беше поизоставил. Нося я вече три седмици и усещам промяна. Уникална гривна! Бъдете живи и здрави и много успехи ви желая!”

Донка Иванова

“Една приятелка си я купи и като я видях се влюбих в нея. Красота!!!! И камъните и жабчето са страхотни. Нося си я с кеф. Дажи мисля тази седмица да пусна тото… от това старомодното 6 от 49 пък ще видим какво ще стане. Продъжвайте да творите все такива красоти.”

Грета Недялкова

БЪРЗА И ЛЕСНА ПОРЪЧКА

Ние искаме да улесним максимално процеса на поръчка. Затова избрахме да използваме бърза поръчка.

Попълнете кратката форма за поръчка.

Наш консултант ще се свърже с вас, за да уточним точния размер на гривната.

Изработваме гривната специално за вас

Изпращаме я с куриер до желан от вас офис на Еконт

Вие взимате гривната и плащате на куриера

Как плащате и колко струва доставката.

  • Плащате на куриера след получаване на гривната.
  • Таксата за доставка е 2,99 лв. до офис на Еконт или Спийди.
  • Срок за доставка – Гривната ще достигне до вас много бързо. Доставката ще е в офис на ЕКОНТ в срок от 1 работен ден, след като наш сътрудник се свърже с вас по телефона за уточнение на детайлите по поръчката! (в някои случаи 2 работни дни, в зависимост от населеното място).
ПОРЪЧАЙ СЕГА!