Муска – същност и как да поръчате

Муската е творение на необикновени способности, знания и опит, която е предназначена да ви помогне да разрешите житейските си проблеми завинаги.

Знаете ли какво са муските?

Муската е амулет, чийто заредеждане се случва чрез определена енергия от ходжа. Обикновено той съчетава триъгълни листчета, с извадки от корана, които се обвиват в някакъв текстил или материал. В днешно време най-често са кожени или сребърни амулети, които могат да са правоъгълни или квадратни. Вариациите са много, всичко зависи спрямо метода на ходжата, който ги изработва. Винаги обаче муските са малки, така че да можете да ги носите навсякъде със себе си, което е и най-важният елемент от ритуала, за да бъде той успешен. 

При какви проблеми помагат муските?

Муски са талисмани, които се използват за дълголетие за житейски проблеми от всякакво естество. Хората, които се доверяват на Predskaji.com за изработката на муска имат желание за по-добро здраве, просперитет, късмет, щастие и любов. Много двойки се обръщат към нас заради проблеми в брака или неуспех при забременяване. Амулет като муските се използва успешно и при премахването на уроки, зли сили или ако сте жертва на черна магия или пък  нарочно насочено към вас негативно въздействие. При нас муските се изработват строго индивидуално, в зависимост съдбата на човека и проблемите, които има досега затова не се учудвайте, ако вашата муска е малко по-различна. Продължителността за носенето на муските варира, като някои се носят по- продължителен период, а други за няколко месеца, след което се изхвърлят по предварително дадени указания.

Как да поръчате своята индивидуална муска?

В Predskaji.com поръчката на муска се случва лесно и бързо, като нейната изработка отнема средно 1 до 2 дни, а доставката ѝ 3 до 4 дни. Заявките се осъществяват чрез контактната форма, която ще откриете тук или чрез запитване на имейл: ibrahim@predskaji.com. Всичко, което е нужно да дадете като информация за себе си са:

  • Имена и датата на раждане
  • Имейл
  • Вашият телефонен номер
  • Адрес за доставка – Офис на Спиди или точен адрес

Цената на муската е 50.00 лв., като сумата се заплаща при получаване от куриер на фирмата.

Защитете се и сложете край на проблеми, които ви измъчват с години сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *