ГАДАЕНЕ С МАГИЧЕСКА КРИСТАЛНА ТОПКА

В главите на всички ни непрестанно се въртят неразрешими въпроси, свързани с бъдещето, кариерата, любовта, парите и всякакви други теми, които ни вълнуват. И на тях желаем само най-простичкият отговор. “Дали този път е ДА или НЕ?” 

Predskaji.com се притичва на помощ моментално със своята Кристална Топка на Баба Ванга, която кратко и ясно ще ти даде очакваният правилен отговор.

Началото на използването на подобие на кристална топка поставят Селтик праисторическо племе, известно, че съществуват в Обединеното кралство през 2000 г. пр.н.е., е била управлявана от религиозни работници, наречен друидите, които са били най-ранните познати да използвате кристални топки за гадаене. Интересното е, че религията на друид е подобен на ранните религията Стоунхендж в Англия, така че те могат да бъдат първите, които използват кристал като гадаене.

По-късно в Европа през Средновековието (AD 500-1500), гледачи, магьосници, римляни, ясновидци и предсказатели на бъдещето използват други видове кристали да „виждат“ в миналото, настоящето или бъдещето. Поради неговата прозрачност бариев aluminosilicates, известен като естествен скъпоценнен камък (берил) често се използва за гадаене. Жителите на Шотландия го наричат „силата на камъка.“ Въпреки че началото кристални топки са направени от берил, по-късно те са заменени от безцветни кристали, които са по-прозрачни.

Вярвате или не в магиите, предсказанията и ясновидството – тази топка знае всички отговори. Не е нужно да изричате никакви вълшебни думи, а само да зададете какъвто въпрос пожелаете, като единственото условие е на него да може да се отговори с ДА или НЕ! Изчистете съмнението от живота си и попитайте Кристалната Топка на Баба Ванга каквото ви вълнува ето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *